Joburi pentru personalul medical, în acest weekend la Iași

Weekendul acesta se anunță unul plin de oportunități pentru cadrele medicale din Iași aflate în căutarea unui nou loc de muncă. Medicii specialiști, medicii rezidenți, dentiștii, medicii de familie, asistenții medicali, fizioterapuții, moașele și cadrele medicale auxiliare sunt așteptate duminică, 8 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților Iași, între orele 10:00 și 16:00, la cel mai mare târg de recrutare în domeniul medical din România.

Recrutori locali, dar și spitale din Europa

Ediția din această primăvară aduce un număr mare de recrutori locali, cererea pentru personalul medical fiind una ridicată în această perioadă și în Iași. Astfel, printre centrele medicale care și-au confirmat prezența la târg se numără Spitalul Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” – Rădăuți, Policlinica Dorna Medical, dar și Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria. Aceștia sunt dornici să își mărească echipa cu medici specialiști, asistenți medicali, dar și infirmieri. Cei care doresc să profeseze în unul dintre aceste centre medicale trebuie să știe că vor face parte dintr-un colectiv tânăr și dinamic și vor avea parte de o dezvoltare profesională continuă în unele dintre cele mai moderne centre medicale din țara noastră.

Ca în fiecare an, personalul medical este foarte căutat și de spitalele din Europa, motiv pentru care recrutorii internaționali sunt prezenți și de această dată la Iași cu oportunități pliate pe nevoile cadrelor medicale și cu oferte foarte avantajoase. La târgul din acest an cele mai multe oferte vin din partea spitalelor și clinicilor din Germania și Marea Britanie, dar și din Țările Nordice. Ofertele recrutorilor prezenți sâmbătă, pe 8 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților includ un pachet salarial avantajos, dar și sprinjin prin oferirea de cursuri de limbi străine și ajutor în relocarea întregii familii. Mai multe informații despre Târgurile de Joburi organizate de Cariere în Alb primăvara aceasta în România se pot găsi pe www.careersinwhite.com.

 

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.