Noutăți în materie de joburi pentru personalul medical

Luna martie marchează debutul unui nou sezon de târguri Cariere în Alb, primul eveniment fiind Târgul de Joburi pentru Personalul Medical din Iași. Sâmbătă, 17 martie, Casa de Cultură a Studenților își deschide porțile cu noi oferte de joburi pentru candidații dornici să profeseze în cele mai moderne și performante clinici și spitale din România, dar  și din alte țări europene.

Târgul de Joburi Cariere în Alb este evenimentul care adună în același loc companii internaționale de recrutare din Europa, dar și spitale și clinici medicale din România. Târgul de Joburi înseamnă oportunități pentru specialiștii care apelează cu încredere la noi pentru a-i ajuta să facă primul sau următorul pas în carieră. Astfel ajutăm anual sute de profesioniști din domeniul medical să găsească cele mai potrivite oportunități în România și nu numai”, a declarat Corina Pop, Sales Manager. Noutatea adusă de cea de-a 18-a ediție sunt ofertele pentru farmaciști. „În urma feedbackului primit după evenimentele organizate, cerința a fost foarte mare în domeniul farmaceutic, astfel sezonul acesta am decis să invităm companii care pun la dispoziția candidaților locuri de muncă pentru farmaciști și asistenți de farmacie”, adaugă Corina Pop.

Cui se adresează evenimentul

Evenimentul se adresează medicilor specialiști, medicilor rezidenți, medicilor stomatologi, medicilor de familie, farmaciștilor, fizioterapeuților, asistenților medicali, infirmierilor și absolvenților de medicină din România care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical.

Anul acesta, cele mai multe posturi vacante sunt în România, Marea Britanie, Germania, Franța, Belgia, Suedia, Norvegia și Danemarca. Candidaţii selectați vor avea posibilitatea de a lucra într-un mediu profesionist, cu echipamente de ultimă generaţie. Cea de-a 18-a ediție a Târgului de de Joburi va avea loc între orele 10:00 și 16:00 la Casa de Cultură a Studenților din Iași. Accesul este gratuit! Candidații sunt sfătuiți să se prezinte cu un CV care să ateste experiența lor de până în acest moment. Mai multe informații despre Târgurile de Joburi și recrutorii prezenți puteți găsi pe: www.careersinwhite.com/fairs.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.