Pe 22 august are loc marșul bicicliștilor împotriva melanomului

Primul marș al bicicliștilor împotriva melanomului va avea loc pe 22 august 2015. Inițiativa, menită să tragă un semnal de alarmă asupra expunerii prelungite la soare, aparține Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România, în parteneriat cu asociațiile ”Hai cu Bicla” și “Adevărații Veloprieteni România”.

Evenimentul  ”Bicicliștii pedalează împotriva melanomului” face parte din campania ”Un viitor fără pată!” și vrea să atragă atenția publicului asupra melanomului, cea mai agresivă formă de cancer de piele. În țara noastră, incidența melanomului este în creștere, iar o treime din cei depistați cu melanom în România mor anual.

Marșul se va desfășura pe timp de noapte, cu plecare din Piața Izvor, unde participanții se vor aduna începând cu ora 19.30. Marșul va începe la ora 21.00 pe traseul  Parc Izvor – Bd. Națiunile Unite – Str. B.P. Hașdeu – Berzei – Calea Buzești – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Bd. Constantin Prezan – Arcul de Triumf – intrarea în Parcul Herăstrău.

Traseul va ocupa prima bandă de mers, fiind susținut de Poliția Rutieră București. Mai multe informații găsiți pe site-ul www.info-melanom.ro și pagina de Facebok www.facebook.com/unviitorfarapata.

Text: Bianca Bădescu

 

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.