RASCI, cea mai nouă asociație din industria farmaceutică românească

res-rasciRASCI – Romanian Association of the Self-Care Industry sau Asociația Română a Producătorilor de medicamente fără prescripție, suplimente alimentare și dispozitive medicale − este cea mai nouă asociație din industria farmaceutică din România. Scopul RASCI este de a atrage atenția autorităților asupra dezvoltării legislației în domeniu în beneficiul românilor, cât și de a spori gradul de conștientizare a publicului cu privire la acest tip de produse.

Obiectivul final: ameliorarea sănătății românilor

Prin promovarea medicamentelor fără prescripție, a suplimentelor alimentare și a dispozitivelor medicale, RASCI îşi propune să contribuie la îmbunătățirea sănătății românilor, dar și la informarea lor responsabilă cu privire la administrarea și folosirea corectă a acestor produse și a importanței acțiunilor de prevenție.

„Prin intermediul acestei asociații vom oferi o voce puternică, competentă și unitară acestui segment de bază al industriei farmaceutice, element pe care îl considerăm esențial în succesul demersului nostru în educarea pacientului și consumatorului român în legatură cu starea generală de sănătate, necesitatea abordării unei atitudini profilactice, precum și cu îngrijirea personală responsabilă și corect informată. De aceea, ne propunem ca, în colaborare cu autorități, instituții și alte organizații din industrie, fie publice sau private, să dezvoltăm campanii de informare prin care să contribuim la îmbunătățirea continuă a educației pentru sănătate și creșterea nivelului de responsabilitate în prevenirea si tratarea afecțiunilor cu produse din categoria medicamentelor fără prescripție, suplimentelor alimentare și dispozitivelor medicale pentru îngrijire personală”, a afirmat Răzvan Bosinceanu, Președintele RASCI.

Text: Dana Săporan

Cuvinte-cheie: , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.