Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA deschide 6 policlinici și centre de recoltare noi

REGINA MARIA continuă extinderea Rețelei și inaugurează oficial 6 noi locații:  Policlinica REGINA MARIA Craiova,  Policlinica Titu Maiorescu, prima clinică deschisă în cadrul unei universități și patru puncte de recoltare, dintre care 3 în București și 1 în Ploiești. Odată cu deschiderea Policlinicii REGINA MARIA Craiova, compania ajunge la 21 de locații la nivel național, după ce în 2013 a înregistrat o creștere de circa 20%.

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA, este în prezent cea mai extinsă reţea de servicii medicale private din România. Compania a alocat 4 milioane de euro extinderii rețelei, parte a unui plan de consolidare a prezenței grupului la nivel național, și anunță în 2014 inaugurarea oficială a două noi policlinici și a patru puncte de recoltare.

Atfel, vor fi deschise 2 policlinici: una în București, în zona Timpuri Noi și alta în Craiova, dar și 4 puncte de recoltare – 3 în București și unul în Ploiești.

Policlinica din București va se află în incinta universității Titu Maiorescu și este rezultatul unei investiții de 100.000 de euro. Policlinica Titu Maiorescu are o suprafață de 250 de metri pătrați și include 10 specialități medicale și 10 cabinete. Inaugurarea oficială a Policlinicii REGINA MARIA Craiova, în urma unei investiții de 200.000 de euro, este un nou pas în vederea consolidării prezenței grupului la nivel național. Unitatea va avea laborator propriu, o suprafață totală de 223 de metri pătrați și o echipă de 20 de angajați și colaboratori.

„Avem feedback foarte bun din piață atât de la clienți și pacienți, cât și de la medici. Ne dă confort că facem lucrurile corect. Acoperim Bucureștiul acum și mai bine cu noile locații: Timpuri Noi, Pantelimon, Bd. Ion Mihalache și Bd. Constantin Brâncoveanu. Face parte din strategia noastră să fim cât mai aproape de pacienți și abonați. Iar faptul că deschidem Craiova, prima locație din județul Dolj, vine ca urmare a cererilor de servicii REGINA MARIA din partea companiilor naționale și locale prezente acolo. Anul acesta vrem să menținem ritmul de creștere, adăugând 9 milioane de euro la cifra de afaceri iar primele 5 luni ne arată că suntem pe drumul cel bun. Pentru 2014 estimăm o creștere a întregii piețe în același ritm ca anul trecut, de 10%, chiar dacă ne așteptăm să vedem nou intrați pe nișe de specialitate, ca, de exemplu, oncologia. ” – a declarat Fady Chreih, director executiv Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA  are până în prezent 21 de locații în țară.

 

Text: Bianca Bădescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.