S-a dat startul înscrierilor la Conferința Euroson PoCUS School Viena 2022!

Cea de-a treia ediție a Conferinței Euroson PoCUS School Viena – Austria se va desfăşura anul acesta, în luna septembrie, iar discuțiile vor avea ca temă centrală importanţa ecografiei în medicina primară şi de urgenţă, update-uri şi perspective. Înscrierile la eveniment se pot face online.

În perioada 9 – 10 septembrie 2022, European Ultrasound Working Group in Family Medicine – EUVEKUS (Grupul de Lucru European de Ultrasonografie în Medicina de Familie), alături de LIAMED, invită specialiștii din domeniul medical să participe la Conferința Europeană de Ultrasonografie – Euroson PoCUS School Vienna, ce se va desfășura la Universitatea de Medicină din Viena.

Evenimentul este acreditat EACCME cu 16 credite EMC.

Conferința Euroson PoCUS School Viena, la a treia ediție

Tema de anul acesta tratează importanța tehnicilor de ultrasonografie în medicina de familie, pentru diagnosticarea timpurie a unor eventuale afecțiuni. Participanții vor avea ocazia să ia parte la cursuri teoretice, dar și la o serie de workshopuri practice de ecografie. Demonstrațiile vor fi transmise live, iar cei prezenţi fizic le vor putea urmări pe ecrane de mari dimensiuni.

La Conferința Euroson de la Viena pot participa și medici de alte specialități din ambulatoriul de specialitate de la nivel european. De asemenea, sunt invitați să ia parte la discuții medicii rezidenţi şi studenţii la medicină, care beneficiază de tarife preferenţiale. Întâlnirea va oferi participanților o oportunitate unică de a face schimb de cunoștințe și experiențe.

Informațiile complete despre Conferința 2022 se regăsesc pe site-ul oficial al evenimentului

 

 

 

Cuvinte-cheie: , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.