Simpozionul Asociației Internaționale a Societății Studențești de Chirurgie 2017

Societatea Română de Chirurgie a Studenților va găzdui între 19 și 23 august 2017, la București, Simpozionul Asociației Internaționale a Societății Studențești de Chirurgie. IASSS va facilita educația chirurgicală a studenților, promovând simultan interconectarea globală între societățile chirurgicale de pe tot globul. Tema din acest an este „Depășirea barierelor”, iar cele cinci zile vor fi dedicate depășirii constrângerilor legate de geografie, cultură și limbă în domeniul chirurgiei.

Cercetare în chirurgie

Simpozionul va reuni chirurgi renumiți din diferite specialități care vor dărui din cunoștințele și înțelepciunea lor tinerilor generații de chirurgi. Cursurile se vor concentra asupra perspectivelor de cercetare în chirurgie și a provocărilor cu care se confruntă în calea devenirii unui chirurg de succes. În timpul simpozionului, participanții vor avea șansa de a lua parte la diferite concursuri, inclusiv concursul de cercetare științifică (prezentări orale și postere), concursul de competențe, marea dezbatere medicală și multe altele. Mai multe informații pe http://symposium2017.iasss.org/.

Ruxandra Dumitrescu

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.