Tehnologii revoluționare în domeniul sănătății

Sănătatea digitală (eHealth), o piaţă relativ nouă, a revoluţionat domeniul sănătăţii în ultimii ani. În acest context, în cadrul festivalului iCEE.fest, va avea loc a doua ediție a iCEE.health. Evenimentul, primul de acest fel din România, este deschis tuturor şi este programat pe data de 16 iunie 2017, la Bucureşti. La iCEE.health specialişti recunoscuţi pe plan mondial vor prezenta soluţii și dispozitive pentru fitness şi wellness, pentru domeniul clinic, vor susţine prezentări referitoare la avansurile deosebite în domeniul sănătății, pe teme precum tipărire 3D, realitate virtuală și augmentată sau blockchain. Toate acestea, spun organizatorii, vor demonstra cum tehnologia digitală aduce transformări pozitive în domeniul sănătăţii.

Reinventarea sistemelor de sănătate, prin tehnologii digitale

„Mulți speakeri vor prezenta soluții implementate astăzi în Statele Unite, Europa și Asia. Sănătatea digitală este considerată nu doar o modalitate de a îmbunătăți acest domeniu, dar și un motor de dezvoltare economică”, declară Lorena Macnaughtan, director al evenimentului. Cifrele arată că în primul trimestru din 2017 s-au înregistrat în sănătatea digitală investiţii de 2,5 miliarde dolari, cu 25% mai mult decât în aceeași perioadă din 2016. La iCEE.health vor participa speakeri din Marea Britanie, Franța, Statele Unite ale Americii, Germania, Cehia, Olanda, Canada și România. Printre cele mai interesante proiecte prezentate la eveniment este ENTy, un dispozitiv dedicat domeniului ORL, creat de trei studenţi români, ce a câştigat anul trecut Microsoft Imagine Cup. Biletele la iCEE.health se pot cumpăra de pe site-ul festivalului, www.iceefest.com/book-now.

Cuvinte-cheie: , , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.