Simpozionul regional Practic MF, ediția 26

În cadrul ediției cu numărul 26 a Simpozionului regional Practic MF, ce va avea loc pe 8 și 9 iunie la Hotel Clermont din Covasna, dr. Soos Klara, președintele Societății de medicină generală/de familie Harghita, va aduce în dezbatere un subiect de interes.

Conform noilor reglementări UE privind protecția datelor cu caracter personal, datele medicale ale pacientului sunt considerate categorii speciale, informarea privind modul de utilizare și comunicare ale acestora devenind un aspect important pentru activitatea cadrelor medicale care trebuie să știe cui și în ce condiții pot transmite mai departe aceste informații personale.

Coordonator științific al manifestării – prof. univ. dr. Nicolae Calomfirescu

Simpozionul este dedicat medicilor de familie din județele Covasna, Mureș, Harghita, Bacău, Buzău, Prahova și Brașov. Coordonatorul științific al manifestării este prof. univ. dr. Nicolae Calomfirescu, care va vorbi în cadrul acestei ediții despre miturile și adevărurile privind afecțiunile sexuale feminine, un subiect prea puțin dezbătut și abordat de către pacienți în fața medicului de familie, specialist ce are însă un rol important în diagnosticarea și tratarea acestor afecțiuni.

Printre lectorii care vor lua cuvântul în cadrul evenimentului se numără dr. Lucia Seres –  președinte Asociația medicilor de medicină generală/medici de familie jud. Covasna, dr. Soos Klara, conf. univ. dr. Monica Tarcea, conf. univ. dr. Edit Szekely, psih. Adrian Calomfirescu.

Informații utile referitoare la diagnosticul și tratamentul cancerului de sân, despre utilizarea corectă a antibioticelor sau recuperarea sexualității după cancer sunt doar câteva dintre temele ce vor fi abordate în cadrul evenimentului.

Pentru detalii referitoare la înscrieri puteți accesa site-ul evenimentului www.practicmf.ro/inscriere. Evenimentul este creditat EMC.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.