Bun venit, Galenus!

Trustul de presa Galenus, editor al revistelor TONICA, FARMACIA TA si SLAB SAU GRAS a lansat joi, 15 iunie, o noua revista: GALENUS – revista farmacistilor. Revista este dedicate tuturor profesionistilor din domeniul farmaceutic.

„Gandita ca un support de comunicare modern si interactive, GALENUS este revista unde veti descoperi subiecte interesante si de actualitate. In paginile revistei noastre veti gasi informatii complexe si complete, materiale pe teme de marketing si management farmaceutic, cariera, cercetare, farmacologie si industrie farmaceutica, tratamente, nutritie etc.” a declarat dr. farm. Radu George, redactor-sef GALENUS, in deschiderea evenimentului care a durat mai bine de trei ore.

 

Evenimentul, prilejuit de lansarea revistei, a avut loc in incinta Salii Senso (fostul cinematograf Giulesti) si a reunite deopotriva cadre universitare, studenti la farmacie, farmacisti, importatori si distribuitori de medicamente. Revista GALENUS apare lunar si se distribuie pe baza de abonament.

Cei prezenti au avut parte de multe surprise „dulci” si cadouri, dar si de un spectacol inedit, presarat cu momente artistice sustinute de Radu Seu (tambal), acompaniat de chitaristul Alex Campeanu, actrita Rodica Mandache si elevii clasei sale, studenti in anul I la Facultatea de arte a Universitatii Hyperion, precum si de indragita solista Dida Dragan.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.