Galenus, revista farmacistilor

Dragi colegi,

Va invit sa spunem „Bun venit!” unei publicatii dedicata exclusiv profesionistilor din industria farmaceutica. Gindita ca un suport de comunicare modern si interactiv, Galenus este revista in care fiecare dintre dumneavoastra – cadre universitare, studenti la farmacie, farmacisti, importatori si distibuitori de medicamente – veti descoperi subiecte interesante si de actualitate, care sa va ofere informatii cit mai complexe si complete.

Ne place sau nu, traim toti in era informationala, era comunicarii deschise si interactive, motiv pentru care Galenus este creata sa functioneze asemenea unui forum cu acces nelimitat, angrenat intr-un mecanism de mare viteza. Nu intimplator, am rezervat un spatiu generos dialogului cu cititorii si cu oficialii din Colegiul Farmacistilor, Ministerul Sanatatii, care vor raspunde intrebarilor venite din partea dumneavoastra. Cu o tematica variata, scrisa de specialisti pentru specialistii din domeniul farmaceutic, veti gasi in paginile revistei noastre materiale pe teme de marketing si management farmaceutic, cariera, cercetare, farmacologie si industrie farmaceutica, tratamente, nutritie etc.

Utilizata ca suport informational, ca mijloc de promovare pentru compania sau produsele distribuite de dumneavoastra, revista Galenus va garanteaza credibilitate, recunoastere si prestigiu. Impreuna cu fiecare din colaboratorii nostri, nume de marca in bransa, sintem intotdeauna atenti si preocupati sa confirmam numar de numar, interesul constant si echidistant pentru fiecare din subiectele abordate, prin alegerea acelor teme pe care, de comun acord, le consideram utile si adaptate momentului.

Va asteptam sa ne cititi in fiecare luna, cu speranta ca vom reusi sa va convingem ca revista Galenus este sursa dumneavoastra eficienta si completa din punct de vedere informational din domeniul farmaceutic.

Al dumneavoastra,

Farm. Radu George

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.