Aflamil – alternativa eficienta in tratamentul durerii si inflamatiei

Persoanele care sufera de boli reumatismale pot beneficia acum de un tratament eficient si sigur pentru atenuarea simptomelor care insotesc aceasta afectiune prin intermediul produsului Aflamil. Rezultat al colaborarii dintre Richter Gedeon Ungaria si Almirall Spania, 2 companii profund implicate in protejarea vietii si sanatatii pacientilor de pretutindeni, acest produs inovator, utilizat ca adjuvant in tratamentul reumatismului, va va face sa uitati complet de durerile si inflamatiile provocate de aceasta afectiune.
Datorita profilului sau, care combina eficacitatea cu gradul sporit de tolerabilitate, Aflamil este utilizat cu succes de tot mai multi pacienti din peste 60 de tari si tinde sa devina prima optiune in tratamentul pentru controlarea durerii si inflamatiei provocate de afectiunile reumatismale. Aflamil face parte din categoria antiinflamatoarelor nonsteroidiene, iar ca dovada a succesului Richter Gedeon in sporirea calitatii vietii, medicamentul este utilizat de peste 100 milioane de pacienti din intreaga lume care sufera de boala artrozica, poliartrita reumatoida, spondilatropatii, sindrom dureros lombar cronic etc.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.