Liderul roman in oncologie devine Actavis

Grupul Actavis anunta ca Sindan, companie europeana de varf specializata in dezvoltarea, productia si distributia de produse oncologice, devine Actavis. Aceasta vine ca urmare a achizitiei Sindan de care Actavis in martie 2006 si a integrarii cu succes a companiei in grup.

Actavis detine unul dintre cele mai mari portofolii de produse generice din domeniul farmaceutic, cu peste 650 de produse disponibile pe piata si alte 355 de produse in dezvoltare, acoperind principalele clase terapeutice. In 2006, au avut loc 376 lansari de produse (163 molecule), din care 54 au fost primele pe piata. Anul trecut, 7 produse din portofoliul Actavis au fost lansate in Romania. In acest an, alte 17 noi produse vor patrunde pe piata locala. Este vorba de medicamente destinate afectiunilor sistemului nervos central, sistemului cardiovascular si de cele care fac parte din clasa terapeutica de produse anti-infectioase, precum si de OTC-uri.

Referitor la acest eveniment, Robert Wessman, Presedinte si CEO al Grupului Actavis, declara: "Achizitia Sindan a fost un succes important. Lansarea oficiala a numelui Actavis pe piata din Romania reprezinta etapa finala a procesului de integrare, dar este in acelasi timp si inceputul unei noi etape in dezvoltarea noastra si investitia intr-un domeniu plin de provocari. Avem o platforma solida pe care sa construim in viitor si care sa ne permita sa ducem business-ul din Romania intr-o noua etapa".

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.