Noul plasture Exelon impotriva bolii Alzheimer a fost aprobat de Comisia Europea

Un plasture de piele menit sa vindece boala Alzheimer a fost aprobat de Comisia Europeana.
Plasturele a fost creat de compania elvetiana Novartis sub denumirea de Exelon si asigura o cale moderna de a administra medicamentul catre pacientii care sufera de boala Alzheimer intr-un stadiu incipient sau sever.

Exelon, plasture care trebuie aplicat pe spate, piept sau brat, a fost aprobat de Agentia de Medicina Europeana in iulie.
Nivelul de calmant asigurat de aceasta cale de administrare a medicamentelor ramane stabila in sange, reducand efectele bolii, o boala care provoaca pierderi grave de memorie si deteriorarea comportamentului.

Un studiu recent a aratat ca 70% dintre cei care sufera de aceasta boala prefera noul plasture si nu medicina traditionala si pentru faptul ca este mai usor sa urmeze programul tratamentului. Statele Unite ale Americii au aprobat acest plature in august, dar au atentionat compania in vederea promotiei ulterioare a produsului Exelon.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.