75% dintre femei se confrunta cu candidoza vaginala

Conform statisticilor, 3 din 4 femei se confrunta cu candidoza vaginala cel putin o data de-a lungul vietii. Multe femei se plang ca nu au scapat de aceasta afectiune dupa ani de tratament. Motivele sunt multiple si nu este suficient sa tratam boala, ci trebuie sa determinam cauzele care au dus la aparitia si recidiva ei. Identificarea factorilor se poate face impreuna cu medicul specialist, de aceea un control ginecologic este obligatoriu.

Tratamentul candidozei vaginale este indicat sa se faca la recomandarea medicului ginecolog. In general, cele mai folosite sunt antimicoticele cu actiune locala: creme, ovule, spuma, gel, care se introduc in vagin.

Un nou tratament al candidozei vaginale, complet diferit de tratamentele de pana acum, a fost pus la dispozitia femeilor de catre compania Gedeon Richter. Este vorba despre produsul Gynofort, singurul medicament de pe piata autohtona care are la baza nitratul de butoconazol 2% si foarte important, beneficiaza de tehnologia VagiSite. Noua tehnologie permite tratarea eficienta a bolii, in doza unica si administrarea in orice moment al zilei, crescand astfel complianta pacientelor la tratament. Produsul este disponibil sub forma de crema, intr-un aplicator preumplut si usor de folosit, care asigura, printr-o singura aplicare, un tratament complet si eficient. Conform surselor Cegedim, aproximativ 70.000 de femei din Romania au fost tratate deja cu Gynofort.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.