Actavis preia o platforma italiana de productie de la compania Pfizer

Grupul Actavis, companie internationala din domeniul farmaceuticelor generice, a semnat un acord cu Pfizer in vederea preluarii unei unitati specializate in productia medicamentelor oncologice. Unitatea, care acopera o suprafata totala de 300.000 mp, este localizata in zona orasului Nerviano, la 30 de km de Milano, si numara aproximativ 340 de angajati permanenti.

In acelasi timp, Actavis a semnat un acord multianual cu compania Pfizer, in vederea furnizarii exclusive catre aceasta de produse oncologice. Unitatea de productie din Nerviano a fost infiintata si dezvoltata de Farmitalia in anul 1965. Detine o certificare FDA (organismul de control si certificare in domeniul medicamentelor si alimentelor din Statele Unite ale Americii) si din partea autoritatilor Uniunii Europene si celor japoneze si are o capacitate de productie semnificativa, furnizand produse pentru 70 de piete din intreaga lume.

Actavis isi propune sa lanseze noi produse si sa transfere o parte din produsele existente catre unitatea din Nerviano pe parcursul anilor urmatori. Unitatea va lucra in stransa cooperare cu fabrica Actavis de la Bucuresti care, la randul sau, dezvolta si produce medicamente oncologice.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.