Aptamil, alegerea ideala dupa laptele matern

Compania Milupa-Danone Baby Nutrition a lansat Aptamil, lapte pentru sugari ce contine IMMUNOFORTIS, o combinatie unica si patentata de nutrienti (oligozaharide).
Rezultatele clinice confirma ca administrarea Aptamil determina reducerea riscului infectiilor gastro-intestinale cu pana la 50%, reducerea riscului infectiilor aparatului respirator superior cu pana la 46% si reducerea riscului reactiilor alergice cu pana la 58%.
Laptele pentru sugari Aptamil este disponibil in doua variante de varsta: 0-6 luni si 6-12 luni, recomandat in completarea alaptarii sau dupa alaptare.

IMMUNOFORTIS contine un amestec selectat special, din galacto-oligozaharide cu lant scurt (GOS) si fructo-oligozaharide cu lant lung (FOS), care, impreuna, creeaza efectul similar produs de oligozaharidele din laptele matern. Aptamil este disponibil in farmacii si in supermarketuri la pretul de 56.90 RON.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.