Capsule naturale impotriva reumatismului

Laboratoarele Fares Bio Vital au lansat Antireumatic, un produs impotriva reumatismului, a durerilor articulare si a gutei.
Noul produs nu contine substante adjuvante, arome sau coloranti. Este fabricat exclusiv din plante, avand efect antiinflamator si antalgic. Unele dintre plantele folosite sunt cretusca si salcia care contin salicina, un precursor al acidului acetilsalicilic, iar lemnul-dulce actioneaza asupra durerilor si a inflamatiei printr-un efect similar cortizonului.
Stomacul este protejat de cretusca si de lemnul-dulce, deoarece au proprietati antiulceroase si protectoare. Antireumatic mai contine ienupar si mesteacan. Aceste plante au efect diuretic, favorizand eliminarea toxinelor si a acidului uric din organism, factori importanti de stimulare si agravare a crizelor reumatice. Dozele recomandate sunt de doua capsule, de trei ori pe zi, intre mese. Produsul poate fi folosit concomitent cu alte medicamente. Pretul unei cutii de Antireumatic (30 de capsule) este de 10.5 RON.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.