Congresul de vanzari si marketing farmaceutic PharmaBusiness 2008 (III)

Congresul de vanzari si marketing farmaceutic PharmaBusiness 2008 a avut loc in perioada 12-13 noiembrie la Bucuresti. A fost primul eveniment global dedicate sectorului de business farmaceutic, organizat in Romania, la care s-au inscris peste 60 de companii nationale si internationale. Au fost prezenti experti in vanzari, marketing si resurse umane care au prezentat cele mai noi tendinte privind pietele farmaceutice emergente mondiale.

In prima zi a evenimentului a avut loc ceremonia de deschidere a celei de-a treia editii a Congresului PharmaBusiness. Momentul a fost urmat de Conferinta "Piete farmaceutice emergente – un context de forte", sustinuta de Labormed Pharma, Pfizer, MSD). De asemenea, a avut loc Conferinta "Piete emergente vs. Piete Farmaceutice dezvoltate, o privire in profunzime la nivel global" si Simpozionul PharmaBusiness Congress. Cea de-a doua zi a fost reprezentata de Workshop-uri si mese rotunde.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.