Gala premiilor Societatii Romane de Medicina Interna

Societatea Romana de Medicina Interna (SRMI) a organizat, la inceputul lunii decembrie, prima editie a "Galei Premiilor SRMI", un eveniment la care au participat peste 700 de medici, cadre universitare si reprezentanti ai companiilor farmaceutice care sprijina SRMI. Prima editie a "Galei Premiilor SRMI" a venit ca o incununare a eforturilor depuse de medici specialisti in medicina interna si alte specializari derivate, fiind un prilej de recunoastere a activitatii lor stiintifice din 2008.

Presedintele SRMI, Prof. Dr. Ion Bruckner, a gazduit evenimentul, prezentand bilantul de activitate a Societatii in 2008 si anuntand activitatile pe 2009: Congresul National de Medicina Interna, Conferinta Nationala Medicina Bazata pe Dovezi si editia a doua a Galei Premiilor SRMI.

Premiul de excelenta al SRMI a fost acordat Academicianului Prof. Dr. Leonida Gherasim, pentru intreaga sa activitate stiintifica. Leonida Gherasim a vorbit despre lunga istorie a SRMI si rolul formator in medicina romaneasca a "scolii de la Coltea".

Premiul special "Prof. Dr. Ion Nanu Muscel" a fost decernat primarului Andrei Chiliman, pentru sprijinirea SRMI. Acesta si-a exprimat aprecierea pentru activitatile SRMI si a promis continuarea sprijinului acordat de Primaria Sectorului 1 pentru SRMI si in 2009.

Rezultatele activitatii stiintifice desfasurate in cadrul SRMI au fost reprezentate de cei 64 de medici care au fost premiati in cadrul festivitatii. De asemenea, au fost prezentati partenerii SRMI: AstraZeneca (Partener Principal, a cincea companie farmaceutica la nivel mondial), Pfizer, Servier Pharma, Berlin Chemie, GlaxoSmithKline, Solvay Pharma.

Societatea Romana de Medicina Interna are peste 1 500 de membri activi si este afiliata la Federatia Europeana de Medicina Interna. SRMI organizeaza anual Congresul National de Medicina Interna si Conferinta Nationala Medicina Bazata pe Dovezi.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.