Intruniri Agentia Nationala a Medicamentului

  • Agentia Nationala a Medicamentului a fost reprezentata la Conferinta Nationala de Farmacie "Actualitati in Practica Farmaceutica", organizata in perioada 20-22 noiembrie 2008, de Dr. Farm. Robert Ancuceanu, sef Serviciul integrare europeana. Acesta a prezentat lucrarea intitulata "Implicatiile Regulamentului (CE) nr.1901/2006 privind medicamentele de uz pediatric la nivel european si national. De asemenea, Farm. Pr. Daniela Vasilescu, sef Biroul Managementul procedurilor, a prezentat lucrarea intitulata "Modul de implementare a legislatiei in vigoare in domeniul Procedurilor Europene de autorizare de punere pe piata" si Medic Spec. Laurentiu Chitimia a prezentat lucrarile intitulate "Deficientele in activitatea detinatorilor de autorizatie de punere pe piata, identificate in cursul inspectiilor de farmacovigilenta conduse in Romania" si "Inspectiile de buna practica in studiul clinic in UE si deficientele identificate in cursul inspectiilor de buna practica in studiul clinic in Romania".
  • Vicepresedintele Agentiei Nationale a Medicamentului, Farmacist Primar Rodica Badescu, a participat la Conferinta "Provocari si oportunitati pentru Croatia", organizata de Agentia Europeana a Medicamentului (EMEA) si de Agentia Medicamentului din Croatia, la Rijeka, Croatia, in perioada 13-14 noiembrie 2008, cu prezentarea intitulata "Experienta post-aderare".

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.