Produsul romanesc Irinotecan, pe piata japoneza

In cadrul inspectiei desfasurate de Autoritatea de control a medicamentului din Japonia (Pharmaceutical and Medical Devices Agency – PMDA) in perioada 4-6 noiembrie 2008, facilitatile de productie, laboratoarele si toate sistemele GMP ale fabricii romanesti Sindan Pharma (Actavis) au indeplinit conditiile si normele impuse de PMDA pentru comercializarea pe piata din Japonia a produsului oncologic Irinotecan (concentratiile 40 mg si 100 mg).

Irinotecan este primul citostatic romanesc inregistrat si comercializat pe piata din SUA, in luna februarie 2008. Actavis Romania detine in prezent 232 de aprobari pentru productia si comercializarea de medicamente oncologice in Europa, Statele Unite si Japonia. Peste 300 de aplicatii sunt in curs de aprobare pentru pietele din SUA, Japonia si alte state asiatice (Indonezia, Philipine, Vietnam, Hong Kong, Singapore, China etc.), statele Uniunii Europene, Rusia, Ucraina, Turcia, Croatia, Africa de Sud si zona Balcanilor.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.