Ibalgin Forte, primul medicament cu un continut maxim de ibuprofen

Grupul Zentiva lanseaza Ibalgin Forte, primul medicament cu un continut maxim de ibuprofen (400 mg), disponibil in farmacii, fara prescriptie medicala. Ibuprofenul este o molecula eficienta care confera medicamentului caracteristici de analgezic, antipiretic si antiinflamator, asigurandu-i rezultate in combaterea durerilor intense: migrene, dureri de dinti, de cap, de spate, dureri menstruale. Ibalgin Forte este un produs ce reduce atat intensitatea durerii, cat si fotofobia si fonofobia care insotesc migrena moderata sau severa, avand avantajul unei durate lungi de actiune.

Principalele grupe de medicamente din portofoliul OTC Zentiva, aflate in promovare activa in 2008, sunt analgezicele (pentru adulti si copii, atat sistemice, cat si topice), medicamentele impotriva racelii, a gripei si a tusei, medicamentele pentru sistemul gastro-intestinal, vitaminele, mineralele si suplimentele alimentare. Compania Zentiva detine branduri pe piata romaneasca de produse OTC, cum ar fi: Algocalmin, Antinevralgic, Calibrum, Dicarbocalm, Ibalgin, Modafen sau Mucosin.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.