Mydocalm, tratament eficient împotriva durerilor lombare

Sedentarismul, obezitatea, precum și poziția necorespunzătoare pe scaunul de la birou sau din mașină sunt principalii factori răspunzători de apariția durerilor lombare. Un procent important din populația mondială se confruntă cu durerile de spate, care pot apărea accidental sau pot fi rezultatul unui proces lent, mai îndelungat. O poziție incorectă mărește efortul mușchilor spatelui și presiunea asupra discurilor vertebrelor, acest lucru dăunând spatelui chiar mai mult decât statul în picioare.

Mydocalm, acțiune miorelaxantă

Compania Gedeon Richter vine cu o soluție de tratament eficient împotriva durerilor lombare, Mydocalm, unicul miorelaxant cu acțiune centrală fără efect sedativ. Datorită proprietăților sale, Mydocalm acționează asupra spasmului muscular și a durerii, relaxând musculatura, fără a avea însă un efect sedativ, fiind astfel indicat mai ales persoanelor active. Studiile efectuate de-a lungul a 30 de ani pe un eșantion foarte mare de pacienți au evidențiat rapiditatea recuperării în urma acestui tratament, o eficacitate superioară, precum și prevenirea cronicizării acestor afecțiuni în cazul în care tratamentul este început în faza incipientă a bolii.

În același timp, tratamentul cu Mydocalm prezintă o eficacitate dovedită în combaterea creșterii patologice a tonusului musculaturii striate scheletice.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.