Terbisil, crema impotriva ciupercii piciorului

Compania Gedeon Richter a lansat Terbisil crema, un produs impotriva ciupercii piciorului. Studiile arata ca aproximativ 15-30% din populatie este afectata de ciuperca piciorului ("piciorul de atlet"), mai predispusi fiind barbatii. In sezonul estival, transpiratia picioarelor determinata de temperaturile crescute favorizeaza aparitia acestei afectiuni.

Ciuperca piciorului debuteaza cu mancarimi sau iritatii ale pielii, de regula intre al treilea si al cincilea deget. Neglijata, boala se poate complica, putand aparea fisuri ale pielii (in special la calcaie) care jeneaza la mers si duc la infectii bacteriene mult mai grave. Ciuperca se poate extinde la pielea din jurul degetelor de la picioare, in alte parti ale corpului, la unghii, si recidiveaza daca nu este tratata.

Crema Terbisil se aplica de doua ori pe zi, timp de o saptamana. Datorita ingredientului activ terbinafina, mancarimile si iritatia dispar in cateva zile. Dupa terminarea tratamentului, terbinafina ramane in piele si continua sa actioneze. Vindecarea completa a ranii se poate produce la 2-3 saptamani de la tratament.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.