Un nou centru de dializa a fost deschis in judetul Bihor

Fresenius NephroCare Romania a inaugurat Centrul de Dializa din Stei, judetul Bihor.
Cu o capacitate de 50 de pacienti tratati prin hemodializa, centrul beneficiaza de 8 masini de dializa si de o echipa medicala formata din 9 profesionisti in domeniu. Compania a investit aproximativ 330 000 de euro in amenajarea si dotarea cu echipamente a acestui nou centru.

La fel ca toate celelalte centre Fresenius, clinica de dializa din Stei respecta cele mai noi reglementari privind design-ul, arhitectura si fluxurile functionale. De asemenea, este atent supervizata activitatea de respectare a normelor de mediu impuse de Grupul Fresenius in toate tarile in care activeaza.

Fresenius NephroCare Romania mai detine centre de dializa in Bucuresti, Iasi, Constanta, Oradea si Bacau. Pana la sfarsitul anului, Fresenius va mai deschide un centru de dializa la Brasov, pentru ca, in perioada 2009-2010, sa se indrepte catre orase precum Ploiesti, Pitesti si Suceava. Daca pana la sfarsitul anului 2008 Fresenius NephroCare va trata 1 480 de pacienti, pana in 2010 compania are in plan cresterea numarului de pacienti la peste 2 200.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.