Amoksiklav, nou antibiotic de la Sandoz

Amoksiklav Quicktab comprimate pentru dispersie orala este primul si singurul antibiotic ce contine amoxicilina si acid clavulanic cu aceasta forma de prezentare, disponibil in Romania. Acest antibiotic completeaza gama de forme galenice ale Amoksiklav 2x, comprimate filmate de 625 mgx14 si 1 000 mgx14, sau Amoksiklav pulbere pentru suspensie orala de 156,25 mg/5 ml, 312,5 mg/5 ml, existente deja in Romania.
Amoksiklav Quicktab comprimate pentru dispersie orala 625 mgx14 este indicat in tratamentul infectiilor respiratorii si ORL, infectiilor urinare, infectiilor pielii si ale tesuturilor moi. Avantajul acestui produs consta intr-o complianta imbunatatita, mai ales pentru persoanele cu dificultati in administrarea de comprimate orale. Amoksiklav Quicktab se dizolva in gura sau intr-un pahar cu apa, avand gust de fructe tropicale.

Acest produs este prezent pe listele de medicamente compensate de la sfarsitul lunii ianuarie, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari ale acestora si beneficiaza de pret de referinta pentru compensare.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.