Atentionari Agentia Nationala a Medicamentului

Va informam ca, in conformitate cu prevederile art. 11, alin. (2) din Ordinul ministrului sanatatii publice nr. 1964/2008 pentru aprobarea Normelor privind infiintarea, organizarea si functionarea unitatilor de distributie angro de medicamente de uz uman, Agentia Nationala a Medicamentului va emite autorizatia de distributie angro in noul format, in baza unei inspectii ce se va efectua pana la data de 15.12.2009.
Pentru obtinerea autorizatiei de distributie angro, se va transmite la Agentia Nationala a Medicamentului cel mai tarziu cu 90 de zile inaintea expirarii termenului mentionat, o cerere pentru planificarea inspectiei, insotita de documentele administrative si tehnice, asa cum sunt stipulate la art. 4, alin. (5) din Ordinul anterior enuntat. Puteti gasi toate formularele necesare la rubrica de Formulare.

Programul de lucru cu publicul al Departamentului inspectie farmaceutica pentru activitatile de autorizare a distribuitorilor este: marti si joi, intre orele 12.00 – 15.00.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.