Conferinta Nationala de Pediatrie

Conferinta a abordat problemele de actualitate si importanta pentru sistemul sanitar din Romania si pentru sanatatea populatiei in general, centrandu-se pe problemele "Urgentelor in pediatrie" si pe cele ale "Bolilor cronice in Pediatrie".

Conferinta Nationala de Pediatrie s-a adresat medicilor specialisti in pediatrie, medicina de familie si specialitati conexe, fiind acreditata de CMR. Participantii au primit Certificat de atestare. Acest eveniment a acoperit cele mai frecvente si importante zone ale patologiei pediatrice: cardiologie pediatrica, gastroenterologie pediatrica, hepatologie pediatrica, astmul bronsic, afectiuni respiratorii, nefrologie pediatrica, hemato-oncologie pediatrica, intoxicatii, diabetul zaharat, neurologie pediatrica, profilaxie si preventie, varia.

Prezentarile si expunerile vor fi publicate in Volumul oficial al conferintei.
Temele dezbatute in cadrul Conferintei Nationale de Pediatrie – Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie – vor face obiectul unui curs on-line de "Educatie medicala continua la distanta", cu durata de 6 luni, gazduit si moderat de Colegiul Medicilor Bucuresti.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.