(P) Mercedes-Benz eVito Furgon, autoutilitara perfect configurată pentru industria farmaceutică

Noul eVito Furgon, sursa de energie pentru afacerile care au nevoie de servicii de transport, este pregătit acum și pentru drumurile din România. Universul dinamic al industriei farmaceutice și serviciilor medicale a fost mereu o provocare din punct de vedere mobilitate. Astfel, Mercedes-Benz Vans continuă promisiunea de a oferi modele electrice pentru toate liniile de autovehicule comerciale ușoare și prezintă eVito Furgon – o autoutilitară de dimensiuni medii ce poate fi perfect configurată pentru clienții din industria farmaceutică.

Mărimea, calitatea, confortul și siguranța noului eVito Furgon sunt factori esențiali pentru un autovehicul comercial utilizat pentru transportul și distribuția de farmaceutice. Fiind transportate în siguranță, produsele pot ajunge mai repede la locație, iar avantajul mobilității electrice este sesizabil de către companii și datorită costurilor de întreținere scăzute ale autovehiculului.

Mai mult decât atât, eVito Furgon poate fi modificat în vederea acomodării unei încărcături cât mai variate, având opțiunea de a instala un sistem izotermic/frigorific pentru transportul produselor farmaceutice la temperatura optimă. Adăugarea acestei opțiuni poate fi discutată împreună cu un reprezentant al unui centru autorizat Mercedes-Benz Vans. 

Așadar, eVito Furgon, cu o autonomie combinată de aproximativ 150 km, viteză maximă de până la 160 km/h, sarcină utilă de aproximativ 1.000 kg și volum de încărcare de până la 6,6 m3, continuă tradiția redefinirii standardelor de performanță în segmentul său.

Capacitatea bateriei de 40 kWh oferă modelului electric eVito o autonomie de aproximativ 150 km. Chiar și în condiții nefavorabile, cum ar fi temperaturi scăzute, cu bateria încărcată complet poate ajunge la 100 km. Astfel, autoutilitara de dimensiuni medii este perfect configurată pentru utilizare în localități urbane de către companiile din industria farmaceutică.

Bateria poate fi complet încărcată în aproximativ șase ore, însă la o stație rapidă de încărcare, datorită capacității sale maxime de 85 kW, această durată poate fi redusă. Când vine vorba de viteză, clientul poate alege între două opțiuni: o viteză maximă de 80 km/h, care îndeplinește toate cerințele din traficul urban, păstrând în același timp energia și creșterea autonomiei, iar dacă este nevoie de o viteză mai mare, în cazul unei urgențe, clientul poate alege o viteză maximă de până la 120 km/h.

Modelul electric își demonstrează flexibilitatea și adaptarea la cerințele și așteptările clienților pentru utilizarea de zi cu zi, oferind totodată un spațiu de încărcare generos. eVito Furgon are o capacitate de încărcare utilă de maxim 1.032 kg și un volum maxim de încărcare de 6,6 m3, greutatea brută maximă a vehiculului fiind de 3.200 kg. Acest spațiu extins garantează transportul în siguranță a unor cantitați mari de produse, reducând numărul de drumuri pe care un distribuitor trebuie să-l facă.

De asemenea, Mercedes-Benz Vans utilizează cea mai avansată tehnologie pentru a putea profita de oportunitățile oferite de progresul tehnologic din digitalizare, automatizare și robotică. Astfel, cu ajutorul sistemelor de asistență, transportul produselor sensibile se va realiza în perfectă siguranță și confort.

De-a lungul timpul, autovehiculele comerciale ușoare Mercedes-Benz Vans au devenit un etalon pentru transportul logistic și de persoane, iar integrarea cu industria farmaceutică și medicală a venit în mod natural, rezultatele fiind vizibile în parteneriatele încheiate cu companiile naționale și internaționale care și-au consolidat o flotă logistică Mercedes-Benz Vans.

Noul Mercedes-Benz eVito Furgon este o sursă de energie pentru afaceri, mereu gata de acțiune, spațios și eficient.

Informații tehnice Mercedes-Benz eVito Furgon

Emisii CO2 în regim mixt

0 g/km

Consum de energie electrică combinat

26.6 kWh/100 km

Autonomie combinată

151 km

Tracțiune

Tracțiune față

Viteză standard

140 km/h

Viteză maximă

160 km/h

Putere motor

85 kW (116 CP)

Disponibil baterie înaltă tensiune

35kWh

Sarcină utilă

1032 kg

Masă brută autovehicul

3200 kg

Scaune (serie/număr max.)

2/3

Prețul autovehiculului (TVA inclus) este de la 49.587,30 euro

Mai multe informaţii despre noul eVito Furgon puteți afla de la unul dintre centrele autorizate Mercedes-Benz din România.

Cuvinte-cheie: , , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.