Coordonatorul de caz, un real suport pentru pacienții cu cancer – VIDEO

Ce este un coordonator de caz? Care este rolul său și cu ce se ocupă?

La aceste întrebări ne-a răspuns Ana Nica, coordonator de caz în cadrul clinicii de dermatologie Dr. Leventer Centre. Inginer de profesia, Ana a avut șansa să intre în sistemul de sănătate și să interacționeze cu pacienții, astfel încât a realizat că îi place să lucreze cu oamenii, să-i ajute să vadă, dincolo de boală, partea plină a paharului, să-i susțină, să le urmărească parcursul din momentul în care ajung în clinică, să se asigure că totul merge conform planului, să-i asculte atunci când au nevoie, practic să îmbine cele două entități – pacienții și medicii.

Interviu dr. Mihaela Leventer

Fie că vorbim de screening sau de un cancer confirmat, Ana Nica este aproape de pacienții săi și le oferă tot suportul de care aceștia au nevoie, îi ghidează, îi ajută să înțeleagă pașii pe care trebuie să-i urmeze și îi susține, un aspect deosebit de important în lupta cu boala. Pacienții sunt parte din mine, ne-a spus Ana Nica în cadrul acest interviu și avem nevoie de mai mult personal dedicat în sistemul de sănătate din România.

Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.