Hexoraletten N– alina durerea si trateaza infectia

Durerea in gat indica de obicei faza incipienta a unei infectii. Pastilele Hexoraletten N, pe baza de Clorhexidina, trateaza cauza infectiei in gat, indiferent de natura sa (bacteriana sau virala). Hexoraletten N alina rapid durerea si, mai ales, trateaza cauza infectiei.
Substanta activa din Hexoraletten N, Clorhexidina, este unul dintre cele mai eficiente antiseptice locale, datorita spectrului sau larg de actiune si a efectului minim iritant al mucoasei din cavitatea bucala. Hexoraletten N nu elimina doar bacteriile, ci si fungii si chiar virusurile anvelopate. Astfel, organismul se vindeca rapid si este protejat de alte infectii care ar putea ataca imunitatea scazuta.
Mod de utilizare
Tratamentul cu Hexoraletten N trebuie inceput de la primele semne de raceala si trebuie continuat chiar si dupa disparitia acestora, ca masura preventiva. Hexoraletten N poate fi folosit si de catre copiii cu varsta peste 4 ani.
Hexoraletten N – Remediu rapid. Efect indelungat.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.