Acces la un proiect global de educație pentru cadrele medicale din România

Medtronic a anunţat lansarea Medtronic Impact, un program educațional multianual destinat profesioniștilor din sănătate în Europa, Africa și Orientul Mijlociu. Acesta introduce o abordare nouă a educaţiei şi dezvoltării în segmentul medical, depăşind graniţele formării tradiţionale bazate pe produs şi procedură. 

Programul permite profesioniştilor din sănătate de orice grad să-şi îmbunătăţească abilităţile şi cunoştinţele prin metode de învăţare special create, adaptate nivelului lor de expertiză şi specializare. Aceste căi de învăţare care cuprind mai multe etape vor acoperi o gamă largă de subiecte şi vor utiliza o gamă variată de metodologii de predare, pentru a sprijini dezvoltarea cadrelor medicale într-o lume emergentă a serviciilor medicale bazate pe valoare.

Mii de cadre medicale, într-o singură rețea

Medtronic Impact se axează şi pe dezvoltarea unei reţele de colaborări cu instituţii medicale la nivel mondial, unde vor fi dezvoltate şi oferite programe de formare cu grad înalt de specializare. Aceste conexiuni sunt esenţiale pentru concretizarea intenţiei de învăţare axată pe rezultat.

În momentul de față, rețeaua emergentă include:

  • Barcelona Campus, Catalonia, Spania
  • IRCAD, Strasbourg, Franţa
  • Sunskill Laboratory, Stellenbosch University, Africa de Sud
  • Dundee Institute for Healthcare Simulation, University of Dundee, Scoţia.

 „Colaborările cu instituţii medicale la nivel mondial ne vor permite să transformăm radical modul în care proiectăm şi oferim programe de formare şi educare. Credem cu tărie că eforturile colective ale reţelei pe care o dezvoltăm vor crea mai multă valoare şi rezultate cu impact pozitiv care sunt importante pentru pacienţi”, explică Mike Roby, senior director Learning & Innovation în cadrul Medtronic.

Programul va introduce un portal web personalizat care să permită cadrelor medicale să-şi acceseze propria traiectorie de învățare bazată pe nevoile profesionale. Această platformă va fi corelată şi cu tehnologii inovatoare precum săli de clasă virtuale, realitate augmentată şi capabilităţi de observare de la distanţă a cazului, pentru a garanta cea mai bogată experienţă de învăţare.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.