Arta, medicament pentru suflet

Fara nicio indoiala, arta este medicament pentru suflet!

Acest sentiment a fost impartasit de farmacistii si colabortorii companiei Fildas, prezenti la un eveniment dedicate special lor si desfasurat in luna iulie. In cadrul Galeriei de arta „Pogany” (aflata in incinta Teatrului National, etajul 1).

Invitatii evenimentului artistic (organizat de Fildas si Fildas Art) s-au putut delecta cu picturile si sculpturile artistei Silvia Radu, cuprinse in cadrul expozitiei „Ingeri si Gradini”. Potrivit criticilor de arta Dan Haulica si Pavel Susara, prezenti la acest eveniment de exceptie, „expozitia Silviei este un portret profound si fidel al unui artist perfect definit”.
Explozia de tinerete si frumusete, ce razbate din creatiile doamnei Silvia Radu, sotia celebrului pictor, Vasile Gorduz, i-a uimit si totodata emotionat pe cei care au ales sa-si ofere o seara de relaxare… de calitate. Minirecitalul extraordinar al compozitorului si instrumentistului, Radu Seu, i-a incantat pe cei prezenti, aducandu-i, poate, mai aproape de… „Ingerii” artistei.

Evenimentul a inclus si o tombola, al carui premiu a fost un… „Crin galben”, un tablou semnat Silvia Radu si inmanat personal castigatoarei de catre artista. Lucrarile artistei au fost intens dezbatute de cei prezenti, in cadrul unei receptii ce a urmat evenimentului.

Expozitia „Ingeri si gradini” a putut fi difuzata pana la data de 6 august. Galeria de arta „Pogany” a intrat in circuitul artistic bucurestean, in urma cu un an, cu Expozitia „100 de ani de picture romaneasca:1840-1940”. Ea va gazdui in aceasta toamna un alt eveniment de exceptie: „Pictura romaneasca intre expozitia Flacare si 1965”.

Text: Mirela Dadacus

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.