Brandul Nike a creat pantofi pentru personalul medical

Compania Nike a anunțat, de curând, că a creat noi modele de pantofi sport dedicate de data aceasta unei categorii diferite de clienți. Este vorba despre medicii, asistentele și personalul medical care se află zi de zi în slujba pacientului, eroii de zi cu zi care salvează vieți.

Încălțămintea este confortabilă

Colecția se numește Nike Air Zoom Pulse, iar încălțămintea este confortabilă, nu are șireturi, are talpă de cauciuc care nu alunecă și o talpă interioară flexibilă pentru a fi ușor de purtat. În plus, partea din față este acoperită cu un material special pentru ca pantofii să nu se păteze.

Brandul a solicitat ajutorul profesioniștilor din sănătate de la Spitalul de copii OHSU din Portland, Oregon, pentru a adapta modelele și a le face să fie confortabile, dar în același timp să arate bine. Există 7 perechi diferite, iar designul a 6 dintre ele a fost realizat de către pacienți prin intermediul unui program special, iar profitul din vânzarea încălțămintei va fi donat spitalului.

Colecția va fi lansată pe data de 7 decembrie, așa că ar putea fi un cadou frumos de Crăciun.

Sursa foto: nike.com

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.