Caravana „Noul Pacient cu cancer”, proiect motivator pentru bolnavi

Caravana „Noul Pacient cu cancer” reprezintă o inițiativă de informare, educare și mobilizare a celor diagnosticați cu cancer pentru a avea o nouă abordare, integrativă, a cancerului și pentru a-i determina să fie mai deschiși la tratamente, dar și mai încrezători. Evenimentul organizat de Asociația Imunis țintește creșterea moralului celor diagnosticați, astfel încât aceștia să nu își piardă speranța niciun moment. Caravana reprezintă un seminar, de aproximativ 2-3 ore, gratuit, în care sunt dezbătute poveștile de viață ale unor pacienți, ultimele noutăți referitoare la tratamente, terapii, suplimente și tehnologii.

Caravana, în 6 orașe importante din România

După ce a fost în Ploiești, pe 21 octombrie 2017, caravana „Noul Pacient cu cancer” urmează să ajungă la Iași (28 octombrie), Sibiu (18 noiembrie), Craiova (25 noiembrie), Bacău (2 decembrie) și Constanța (9 decembrie). Printre cei care vor lua cuvântul se numără Cosmina Grigore, președinte Asociația Imunis, diagnosticată cu cancer în 2013, care va vorbi despre alimentația antitumorală personalizată, despre utilizarea protezelor mamare, despre igienă, dar și despre momentele grele prin care a trecut; Adriana Covaciu, manager Divizia LMC în cadrul Asociației Imunis, coordonator al grupului de suport pentru pacienții diagnosticați cu leucemie mieloidă cronică va spune povestea ei de succes, „Campania Adriana Există”, despre lupta ei cu cancerul în cei 13 ani de la diagnosticare și despre cum a reușit să se mențină în remisie timp de 6 ani; Andreea Ocak, emotional coach, Asociația Imunis, consilier dezvoltare personală și hipnoză ericksoniană, fost pacient diagnosticat cu cancer de sân, va discuta despre nevoia de vindecare emoțională, despre experiența personală privind îmbinarea alimentației, suplimentelor, terapiilor convenționale, alternative și adjuvante pentru menținerea remisiei.

Pentru detalii și înscrieri: [email protected]

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.