Caravana SMURD „Fii pregătit!” se află în București între 9 și 11 septembrie

demonstratie-organizata-in-caravana-cu-jurnalistii-03-2Fundația pentru SMURD este o organizație neguvernamentală înființată în anul 2006 și susține, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD). Misiunea Fundației pentru SMURD este să contribuie la îmbunătățirea vieții persoanelor care locuiesc și muncesc în România, sprijinind dezvoltarea sistemului integrat medical de urgență și prim ajutor.

Caravana SMURD „Fii pregătit!” a sosit în București

Caravana SMURD „Fii pregătit!” a sosit în București pe 9 septembrie și va rămâne în capitală până pe 11 septembrie. Scopul acestei campanii este de a instrui populația să facă față situațiilor de urgență. Caravana este administrată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (ISU), iar reprezentanții acestei instituții vor instrui peste 7 000 de persoane din 20 de localități în facilitarea și îmbunătățirea reacțiilor la o situație limită cum ar fi în cazul unui cutremur și nu numai.

Evenimentul din București se desfășoară la intrarea în parcul Carol I, acolo unde se va afla o echipă specializată. Personalul specializat este pregătit să  răspundă întrebărilor și să ofere toate informațiile necesare în acordarea primului ajutor.

 

Text: Adrian Zamă

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.