Cel de-al XIII-lea Simpozion si Curs Postuniversitar al IASGO

Chirurgie hepato-bilio-pancreatica si Chirurgie oncologica digestiva reprezinta temele de actualitate care vor fi abordate anul acesta la cel de-al XIII-lea Simpozion si Curs Postuniversitar al IASGO – Secţiunea Romana, organizat in perioada 25 – 28 aprilie 2012, in incinta Institutului National de Statistica.

 

Centrul de greutate al evenimentului de anul acesta vizeaza focalizarea asupra patologiei hepato-bilio-pancreatice, intrucat, incepand cu acest an, intra in vigoare noua curricula de studii complementare in Chirurgia hepato-bilio-pancreatica, superpozabila cu cea a UEMS (Union Europeenne des Medecins Specialistes). In plus, cu ocazia acestei intalniri stiintifice va fi organizat si un curs postuniversitar avand ca subiect: “Tehnici chirurgicale utilizate in rezectia hepatica”.

Manifestarea, devenita traditionala, este indisolubil legata de oportunitatea unui schimb de experienta privind modalitatile de diagnostic si tratament utilizate, ceea ce va permite ameliorarea rezultatelor obtinute in managementul pacientilor.

De asemenea, prezenta la Simpozion a unor personalitati de prim rang in domeniile chirurgiei, oncologiei si gastroenterologiei, din tara si din strainatate, reprezinta expresia cea mai pregnanta a unei manifestari de inalt nivel stiintific care, indubitabil, va inlesni elaborarea strategiilor viitoare in aceste domenii.

Expozitia medical specializata ce se va desfasura in paralel cu lucrarile Simpozionului va oferi posibilitatea unui dialog direct cu reprezentantii acestora, precum si un bun prilej de informare asupra noilor produse din domeniu existente in piata.

 

Acreditarea jurnalistilor:

 

Pentru a fi permanent la curent cu cele mai noi informatii privind evenimentele IASGO 2012, jurnalistii sunt invitati sa completeze Formularul de acreditare pus la dispozitie in format .pdf pe site-ul Simpozionului (sectiunea Biroul Presa).

Dupa primirea Formularului de acreditare completat, semnat si ştampilat la numarul de fax 021-212-27-02 sau pe e-mail [email protected], veti fi contactati pentru confirmarea acreditarii Dumneavoastra.

 

Va invitam să vizitati website-ul oficial al Simpozionului www.iasgosimpozion.ro.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.