Clinica Smart Nutrition vă pune la dispoziție consultanță nutrițională online

În contextul epidemiologic actual, clinica Smart Nutrition a lansat serviciul de consultanță nutrițională online prin videoconferință, care oferă pacienților posibilitatea de a beneficia, de acasă, de sfaturi avizate oferite de specialiștii clinicii. 

Pacienții au la dispoziție patru tipuri de servicii

Astfel, pacienții au la dispoziție patru tipuri de servicii concepute pentru a răspunde nevoilor individuale: consultații de nutriție – destinate persoanelor care au întrebări legate de alimentație pentru medicul nutriționist, pachete de control al greutății – pentru pacienții care doresc să își mențină silueta și să aibă un meniu echilibrat, pachete de scădere în greutate – destinate celor care vor să folosească perioada de izolare pentru a-și îndeplini obiectivele de pierdere a kilogramelor în plus, dar și ședințe de psihoterapie pentru depășirea momentelor de anxietate.

În funcție de pachetul ales, medicii clinicii vor analiza jurnalul nutrițional al fiecărui pacient și vor face recomandări specializate. De asemenea, vor alcătui împreună cu pacientul lista de cumpărături în scenariul cumpărăturilor săptămânale. Pe lângă consultanța nutrițională, pacienții pot beneficia și de suport psihologic acordat de specialistul clinicii, în cadrul ședintelor video de psihoterapie.

Ședințele video au o durată medie de 20 de minute, exceptând ședința de 60 de minute din cadrul pachetului de pierdere în greutate.  Toți pacienții care apelează la ședințele online vor beneficia de determinarea compoziției corporale cu analizatorul cu bioimpedanță, la sediul clinicii, gratuit, după ridicarea restricțiilor.

Pentru a putea accesa serviciul de consultanță nutrițională online, pacientul se poate programa telefonic sau completând formularul de programare disponibil  AICI.

Cuvinte-cheie: , , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.