(P) Eyelinerul potrivit pentru un machiaj impecabil

Machiajul este cel care pune în valoare frumusețea și feminitatea, care accentuează atuurile și ascunde imperfecțiunile. Însă, pentru a adăuga privirii expresivitate și pentru a accentua forma ochilor, avem nevoie de un eyeliner inovator, cu ajutorul căruia să transformăm machiajul obișnuit de zi în unul seducător, de seară. 

Eyelinerul trebuie ales în funcție de efectul care se dorește a fi obținut, deoarece există mai multe tipuri de eyeliner, care se deosebesc după consistență și textură.

Lichid 

Acesta este cel mai popular eyeliner, pe bază de apă sau alcool, disponibil cu un aplicator sub formă de perie subțire, care facilitează aplicarea și oferă posibilitatea creării unei săgeți foarte subțiri. În plus, este rezistent la apă.

Gel

Acest mijloc cosmetic aparține clasei profesionale, are o textură densă și se aplică cu o perie plată cu margine teșită. Acest tip de produs asigură o acoperire intensă, este rezistent la apă și are o durabilitate de până la 24 de ore. Cu ajutorul acestuia se pot obține lookuri originale, de la „ochi de pisică” până la „ochii fumurii”. Produsul este destul de economic, prin urmare este popular printre make-up artiștii profesioniști. 

Eyeliner – stilou

Acesta este cel mai potrivit eyeliner pentru începători. Are un mâner alungit care poate fi ținut în mână cu ușurință. Această caracteristică simplifică procesul de aplicare, fapt pentru care produsul este apreciat. Un astfel de eyeliner este disponibil într-o gamă variată de produse, care se deosebesc prin forma vârfului, oferind posibilitatea trasării unei linii subțiri sau mai groase. Produsul se usucă rapid și nu se întinde.

Cum alegem eyelinerul potrivit?

Începătoarelor li se recomandă eyelinerul de tip stilou, iar persoanelor cu experiență un eyeliner de tip lichid sau gel. 

De asemenea, o opțiune excelentă este alegerea unui produs cosmetic mat, deoarece este potrivit pentru orice tip de machiaj, în timp ce eyelinerul cu particule strălucitoare se combină armonios cu fardurile de ochi translucide și strălucitoare, deoarece se va obține un aspect unic și original.

Un eyeliner ales și aplicat corect va mări vizual dimensiunea ochilor și va conferi un plus de intensitate machiajului. Așadar, pentru a obține un machiaj superb și rezistent, care să întregească ținuta, nu ezitați să achiziționați eyelinerul potrivit.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.