Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2019”

Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2019” are loc în perioada 8-12 mai, fiind un eveniment medical de referință. Peste 400 de medici, psihologi, farmaciști, asistenți medicali, dar și specialiști din alte domenii de activitate, vor fi prezenți la acest eveniment organizat sub egida Academiei Române și a Ministerului Cercetării și Inovării. Pentru că psihiatria este o disciplină care interferează cu aproape toate specialitățile medicinei, temele sunt variate și foarte interesante. Scopul conferinței este acela de a veni în sprijinul programelor de sănătate mintală din România, ținând cont de cifrele alarmante privind creșterea incidenței tulburărilor psihice.

Președintele conferinței: prof. univ. dr. Anamaria Ciubară

Evenimentul științific medical din perioada 8-12 mai 2019 este creditat cu puncte EMC.

  • Pentru medici – 30 de credite de Educație Medicală Continuă (EMC) oferite de către Colegiul Medicilor din România;
  • Pentru farmaciști – 24 de credite de Educație Farmaceutică Continuă oferite de către Colegiul Farmaciștilor din România;
  • Pentru asistenți – 18 credite de Educație Medicală Continuă oferite de către Ordinul Asistenţilor Medicali Geneneralişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România;
  • Pentru psihologi – 40 de credite oferite de către Colegiul Psihologilor din România.

Pentru înscrieri puteți accesa http://actaria.ro/conferinte/conferinta-europeana-de-psihiatrie-si-sanatate-mintala-galatia-2019/inscriere-online/.

Înscrierile se pot face și în timpul conferinței, iar studenții pot participa gratuit.

Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2019” este organizată de Universitatea Dunărea de Jos Galați – Facultatea de Medicină și Farmacie – și Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”, sub egida Academiei Române și a Ministerului Cercetării și Inovării. Președintele conferinței este prof. univ. dr. Anamaria Ciubară.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.