Comunicat de presa Congresul National de Hepatologie, 27-29 septembrie 2012, Hotel Pullman, Bucuresti

Asociatia Romana pentru Studiul Ficatului (ARSF) impreuna cu Fundatia „Acad. Marin Voiculescu” organizeaza cel de-Al XXII-lea Congres National de Hepatologie, Al Doilea Congres Romano-Francez de Hepatologie si cel de-Al Treilea Curs Balcanic de Hepatologie ce vor avea loc in perioada 27-29 septembrie 2012 la Hotel Pullman, Sala New York, World Trade Center, Bucuresti.
Conferintele se vor desfasura pe parcursul a trei zile si au fost special concepute ca si actualizari dedicate situatiei epidemiologice a bolilor hepatice in Balcani, acestea continand ultimele concluzii privind diagnosticul si tratamentul bolilor hepatice. Fiecare din cele trei evenimente va avea o  gala de deschidere la care vor fi prezenti cei mai importanti profesori  din strainatate, Ministrul Sanatatii , Ministrul Educatiei, Ambasadorul Frantei, Ambasadorul  Italiei si multe alte personalitati.
Printre subiectele abordate se numara: Provocari ale infectiei cu virusul hepatitic B in 2012, Progrese in tratamentul infectiei cu virusul hepatitic C, Terapii actuale in tratamentul carcinomului hepatocelular, Infectia cu virusul hepatitic C- cum sa monitorizam si sa gestionam efectele secundare ale tratamentului cu anti-virale cu actiune directa, Infectia cu virusul hepatitic C – monitorizarea tratamentului  si gestionarea efectelor secundare a acestuia precum  si prevenirea rezistentei la acesta, Infectia cu virusul hepatitic D, etc.
Invitatii prezenti la conferinte sunt reprezentati de experti din SUA, Canada, Italia, Germania, Franta, Austria si pentru prima data din toate tarile Balcanice, avand  astfel din nou ocazia de a ne impartasi experienta in diagnosticul si tratamentul bolilor hepatice cu lideri de opinie din domeniul hepatologiei din intreaga lume.
Participanţii la aceasta editie vor beneficia de :
– 4 congrese intr-o singura locatie in 3 zile
– 36 de mari profesori, autori de ghiduri terapeutice din Romania si strainatate
– 3 ateliere de lucru privind: examene cu capsula, elastografia si biopsia hepatica
– o sesiune de postere evaluate de o comisie de experti, in cadrul careia se vor acorda 3 premii pentru cele mai bune postere
– taxe de inscriere reduse pana la 20 septembrie 2012
– manifestarea va fi creditata cu maximul de puncte EMC
– dezbaterea problemelor legate de modul in care pot ajunge pacientii pe listele de transplant hepatic si renal
Pentru mai multe informatii legate de Congres , modalitati de inscriere si program, va rugam consultati site-ul www.arsf.ro sau persoana de contact: Mihaela Dumbravă, telefon 0371.391.911, sau e-mail: [email protected].
Va multumim si va asteptam!

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.