Conferința Euroson PoC-US School Viena 2023, a patra ediție

Cea de-a patra ediție a Conferinței Euroson PoC-US School Viena – Austria se va desfășura la începutul lunii septembrie.

Evenimentul din acest an va avea ca temă centrală „Importanţa ecografiei în medicina primară şi de urgenţă, update-uri şi perspective”.

Conferința Euroson PoC-US School Viena 2023

În perioada 8 – 9 septembrie 2023, European Ultrasound Working Group in Family Medicine – EUVEKUS (Grupul de Lucru European de Ultrasonografie în Medicina de Familie), invită specialiștii din domeniul medical să participe la Conferința hibridă Europeană de Ultrasonografie – Euroson PoC-US School Vienna, ce se va desfășura la Universitatea de Medicină din Viena.

Sunt invitați să ia parte la discuții medicii rezidenţi şi studenţii la medicină, care beneficiază de tarife preferenţiale. Participarea este deschisă și medicilor de alte specialități din ambulatoriul de specialitate de la nivel european. 

Evenimentul este acreditat EACCME cu 16 credite EMC.

Tema centrală a celei de-a patra ediții „Importanţa ecografiei în medicina primară şi de urgenţă, update-uri şi perspective”, reflectă colaborarea dintre specialiștii medicali în privința avansării abordărilor comune menite să îmbunătățească diagnosticul precoce prin tehnici de ultrasonografie.

Înscrieri la Conferința Euroson PoC-US School Viena 2023

Înscrierile la eveniment se pot face pe pagina de internet: https://eurosonpocus.com/pricing/

Avizat de EFSUMB și susținut de WONCA Europe, Euroson PoC-US School 2023 va găzdui peste 100 de delegați și aproximativ 10 facultăți de renume mondial din Europa. Întâlnirea oferă participanților o oportunitate unică de a împărtăși cunoștințe și abilități prin ateliere.

Detalii suplimentare despre Conferința Euroson PoC-US School Viena 2023 se regăsesc pe site-ul oficial al evenimentului.

Cuvinte-cheie:

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.