Un nou centru oncologic oferă soluții pentru bolnavii de cancer

În condițiile în care cancerul afectează tot mai multe persoane, Sanador a lansat unul dintre cele mai mari centre oncologice din sistemul medical privat. Centrul Oncologic Sanador oferă servicii de diagnostic, tratament al cancerului și urmărire post-terapeutică, cu ambulator integrat, spitalizare de zi și continuă, oncologie medicală, radioterapie, brahiterapie, medicină nucleară: radioiodoterapie, SPECT-CT sau PET-CT. Investiția totală este de aproximativ 20 de milioane de euro, anunță un comunicat de presă remis redacției.

Nevoia pacienților oncologici pentru tratamente este foarte mare

Centrul Oncologic Sanador beneficiază de tehnologii medicale de ultimă generație, dar și de o Comisie Oncologică Multidisciplinară, numită Tumor Board, alcătuită din specialiști cu experiență, din radioterapie, chirurgie oncologică, neurochirurgie, imagistică, anatomie patologică, nutriție. Aceasta analizează fiecare caz în parte și oferă soluții medicale personalizate.

Interviu Dr. Rodica Niculescu

„Decizia de a înființa un centru medical integrat pentru diagnosticarea și tratarea cancerului a venit pe fondul deficitului de servicii de specialitate în România. Nevoia pacienților oncologici pentru tratamente este foarte mare, în special în ceea ce privește radioterapia, iar capacitatea centrelor în momentul de față este insuficientă. În cadrul Centrului Oncologic Sanador ne propunem să asigurăm pacienților o gamă complexă de investigații și tratamente, acordate de medici de un înalt nivel profesional, într-un spital construit după ultimele standarde internaționale în domeniu”, a declarat dr. Doris Andronescu, director general Sanador.

Centrul Oncologic Sanador beneficiază de suportul tuturor departamentelor, printre care un bloc operator la standarde internaționale, anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, compartiment de primiri urgențe (non-stop), cu 18 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

Cuvinte-cheie: ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Politica de confidentialitate