Conferința Internațională „Skin Matters” se desfășoară în zilele de 16 și 17 aprilie

În zilele de 16 și 17 aprilie 2021, Fundația Dr Leventer pentru Sănătatea Pielii organizează Conferința Internațională „Skin Matters”. Evenimentul se desfășoară exclusiv în mediul online, cu participarea specialiștilor din România, împreună cu speakeri internaționali de renume. Printre invitați, se află prof. dr. Daniel Berg – Universitatea din Washington, S.U.A., prof. dr. Todd Holmes – membru al consiliului ASDS (Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică), dr. Hayes Gladstone – președinte și fondator al Gladstone Clinic, S.U.A., prof. dr. Eckart Haneke – Universitatea din Berne, Germania, și mulți alții. 

Temele abordate în cadrul conferinței

În cadrul dezbaterilor, se vor aborda teme precum dermato-oncologia, reconstrucțiile chirurgicale complexe, managementul plăgilor cronice, dermato-estetica și chirurgia estetică. Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, fondator Dr Leventer Centre și președinte al Fundației Dr Leventer pentru Sănătatea Pielii, afirmă că România are mulți specialiști în domeniul dermatologiei, dornici de a face performanță, cunoscuți și pe plan extern. În plus, pentru participarea la conferință se vor acorda 12 puncte EMC. Pe lângă dermatologi, vor fi aduși sub același acoperiș medici de familie, chirurgi generaliști, chirurgi oncologi și plasticieni, medici anatomopatologi, specialiști oncologi sau de medicină nucleară și radioterapie.

Medicii și studenții vor beneficia de 40% reducere

Medicii și studenții care doresc să participe la eveniment vor beneficia de o reducere de 40% la achiziționarea biletelor, iar medicii colaboratori Dr Leventer Centre vor beneficia de o reducere de 20%. Locurile se pot rezerva AICI.

De la înființarea sa în 2016, Fundația Dr. Leventer pentru Sănătatea Pielii a demarat proiecte care au urmărit informarea și creșterea gradului de conștientizare în rândul populației a problemei cancerului cutanat. Revista Galenus este partener media al evenimentului.

Cuvinte-cheie: , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.