Conferinta Natională de Microbiologie si Epidemiologie 2014

Societatea Romana de Microbiologie si Societatea Romana de Epidemiologie anunta cea de-a VII-a editie a Conferintei Nationale de Microbiologie si Epidemiologie, care va avea loc in perioada 13-15 noiembrie 2014, la Hotelul Ramada Parc din Bucuresti. Manifestarea isi propune sa ofere profesionistilor implicati in supravegherea bolilor infectioase ultimele noutati cu privire la diagnosticul, tratamentul, prevenirea si controlul acestor afectiuni.

Pe parcursul celor trei zile de sesiuni stiintifice, profesionisti din toata tara se vor reuni pentru a  dezbate si a face schimb de experienta pe marginea unor probleme stringente care ameninta sanatatea publica, la nivel mondial si national. Astfel, vor fi  discutate provocarile actuale in diagnosticul si epidemiologia bolilor transmisibile si netransmisibile cu impact asupra sanatatii publice.

In 2014, in cadrul Conferintei Nationale de Microbiologie si Epidemiologie vor fi abordate teme de maxima importanta pentru microbiologi, epidemiologi, pediatri, medici de boli infectioase, biologi, biochimisti, medici de familie, pneumologi, specialisti in sanatate publica, dar si alti profesionisti din specialitati implicate in patologia infectioasa. Subiectele debatute includ: noile provocari ale sistemului sanitar romanesc in contextul evolutiei actuale a bolilor transmisibile; bolile prevenibile prin vaccinare; abordarea integrata in diagnosticul si supravegherea bolilor infectioase cu transmitere parenterala si sexuala; problematica infectiilor nosocomiale; rezistenta la antibiotice; influenta bolilor infectioase in morbiditatea si mortalitatea prin boli cronice; agentii folositi in bioterorism si razboiul biologic.


Text: Adelina Gruia

Cuvinte-cheie: ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.