Se mai fac înscrieri pentru Congresul Clubului Regal al Medicilor

Congresul Clubului Regal al Medicilor, care se va desfăşura în perioada 12-14 octombrie 2017, la Hotel Novotel, din Bucureşti, oferă posibilitatea înscrierii participanţilor la locul evenimentului, variantă de care pot profita cei care nu s-au înscris online. La cea de-a treia ediţie a evenimentului sunt aşteptaţi peste 600 de specialişti, printre care speakeri români şi străini, din peste 20 de specialităţi. Evenimentul debutează joi, 12 octombrie, cu două cursuri pre-congres: „Imagistica – rolul RMN în diagnosticarea cancerului mamar” și „Aspecte particulare în somnologie” (la acest curs locurile au fost deja ocupate). Cea de-a doua zi a evenimentului va fi dedicată prezentărilor din pediatrie, obstetrică-ginecologie, chirurgie, ORL sau neonatologie. Sâmbătă, în ultima zi a Congresului, vor fi abordate teme de interes din domeniile gastroenterologie, oftalmologie, neuroscience, medicină de laborator, chirurgie toracică.

Congresul Clubului Regal al Medicilor este creditat EMC

Înscrierea la eveniment se poate face în timpul Congresului, taxele de participare fiind următoarele: 50 de lei (membri ai Clubului Regal al Medicilor, medici rezidenți, biologi, biochimiști, chimiști și asistente medicale) și 150 de lei pentru cei care nu sunt membri ai Clubului Regal al Medicilor.

Evenimentul este creditat EMC, după cum urmează:

  • Cursuri pre-congres:Rolul RMN în diagnosticarea cancerului mamar” – 4 credite EMC, „Aspecte particulare în somnologie” – 6 credite EMC
  • Congresul național „Împreună construim excelența” – 9 credite EMC
  • Pentru biologi, biochimiști, chimiști OBBCSSR acordă 18 credite EMC
  • Pentru asistente medicale OAMGMAMR acordă 15 credite EMC (în limita a 150 locuri).

medic primar medicină sportivă
secretar general S.Ro.M.S., manager medical F.R. Rugby

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.