Congresul Internațional de Medicină Regenerativă 2017

Cea de-a doua ediție a Congresului Internațional „O provocare a secolului 21: medicina regenerativă; cercetare și aplicații clinice” va avea loc în perioada 14-17 iunie 2017 la lnstitutul de Biologie și Patologie Celulară „Nicolae Simionescu”, București. Evenimentul creditat EMC este organizat de Societatea lnternațională de Medicină și Chirurgie Regenerativă – SIMCR sub egida Academiei Române, în colaborare cu lnstitutul de Biologie și Patologie Celulară „Nicolae Simionescu”, Universitatea din București UMF „Carol Davila”, Colegiul Medicilor din Municipiul București, Facultatea de Medicină Veterinară București și ProEstetica Hospital.

Programul celor patru zile de congres

  • Cursul Internațional care acoperă aspectele teoretice și practice ale medicinei regenerative  (14-15 iunie), tema cursului practic fiind „Proliferarea și diferențierea in vitro a celulelor stem mezenchimale. Tehnici de bază”. Acesta  va fi coordonat de Dan Simionescu, Ph.D., profesor de Bioinginerie la Harriet & Jerry Dempsey, membru AIMBE, director al Laboratoarelor de Biocompatibilitate și Regenerare Tisulară, Clemson University și director adjunct pe Programe de Cercetare Clinică și Operațiuni, Departamentul de Bioinginerie al aceleiași universități, Agneta Simionescu, Ph.D., profesor asistent la Departamentul de Bioinginerie, Clemson University, SUA., invitat special fiind Jeffrey M. Gimble, MD, Ph.D., profesor în Stem Cell Biology, Chief Scientific Officer – LaCell LLC, New Orleans BioInnovation Center, SUA, cel care a făcut parte din echipa care a descoperit celulele stem derivate din țesut adipos.
  • Sesiuni Congres: 16-17 iunie, cu speakeri renumiți și prelegeri interesante de profil, prezentări orale și video din domenii importante: cercetare, chirurgie plastică, hematologie, chirurgie, ortopedie, stomatologie și medicină veterinară.

Detalii privind taxa de participare și modalități de înscriere – [email protected], www.isrms.eu.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.