Congresul Clubului Regal al Medicilor

Cea de-a IV-a ediție a Congresului Clubului Regal al Medicilor (11-13 octombrie 2018, hotel Novotel din București), va reuni, sub deviza „Împreună Construim Excelența”, speakeri români și străini din peste 15 specialități: obstetrică-ginecologie, neonatologie, pediatrie, chirurgie, medicină de laborator, ortopedie, gastroenterologie, ORL, oftalmologie etc.

„Un spațiu al comunicării interdisciplinare, al schimburilor de idei, al întâlnirilor științifice de înalt nivel, al schimbărilor de paradigmă și al dezbaterilor vii, așa am putea defini actuala ediție a Congresului. Sesiunile științifice vor fi susținute de lectori din țară, dar și din Irlanda, Olanda, Germania, Serbia, Franța, Elveția, Marea Britanie. 3 cursuri precongres vor atrage participanții prin valoarea vorbitorilor și prin actualitatea temelor. Am convingerea că, și în acest an, lucrările științifice și dialogul profesional vor fi armonios completate de căldura consolidării de vechi prietenii și de începutul altora noi. Cuvântul care descrie cel mai bine această manifestare este ÎMPREUNĂ. Cred cu tărie în perenitatea acestui concept – el nu se devalorizează cu timpul, ci dimpotrivă. Împreună devenim, construim, promovăm, educăm”, spune prof. dr. Dan Ioan Ulmeanu, președintele Clubului Regal al Medicilor.

Speakeri internaționali și teme de interes

Manifestarea științifică va debuta pe 11 octombrie, cu atelierele pre- Congres: „Update în hepatitele cronice virale”, „Update în steatoza hepatică non-alcoolică”, „Actualități în vaccinologie” și „Boala neuromusculară și respirația – de la teorie la practică”.

În următoarele două zile ale Congresului (12-13 octombrie 2018), participanții vor avea acces la noutăți din numeroase domenii și arii de interes: abordarea multidisciplinară în patologia ginecologică, ecografia neonatală și actualități în neonatologie, abordarea multidisciplinară a pacientului pediatric, abordarea multidisciplinară în gastroenterologie etc.

Cadrele medicale participante la Congres vor avea ocazia să asiste la prezentările susținute de speakeri internaționali de renume: as. prof. dr. Michael T. Hirschmann (specializat în tratamentul afecțiunilor degenerative ale genunchiului și artroplastia parțială și totală de genunchi), prof. dr. Dieter Wolke (influențe din copilăria timpurie asupra apariției problemelor de sănătate mintală și asupra calității vieții), prof. dr. Nanne Pieter Kort (specializat în afecțiunile șoldului și genunchiului), dr. Eoghan Laffan (ecografia la nou- născut și infant), prof. univ. dr. Miroslav Knezevic (șeful blocului operator din cadrul Clinicii de Boli Oftalmologice a Spitalului Clinic din Serbia), prof. dr. Roland Becker, specialist în ortopedie și traumatologie, și mulți alții. Revista Galenus este partener media al evenimentului. Pentru mai multe informații accesați: www.clubulregal.ro.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.