Congresul Internațional „O provocare a secolului 21: medicina regenerativă; cercetare și aplicații clinice”

Cea de-a doua ediție a Congresului Internațional „O provocare a secolului 21: medicina regenerativă; cercetare și aplicații clinice” va avea loc în  perioada 14-17 iunie 2017 la lnstitutul de Biologie și Patologie Celulară „Nicolae Simionescu”, București. Evenimentul creditat EMC este organizat de Societatea lnternațională de Medicină și Chirurgie Regenerativă – SIMCR sub egida Academiei Române, în colaborare cu lnstitutul de Biologie și Patologie Celulară „Nicolae Simionescu”, Facultatea de Biologie – Universitatea din București, UMF „Carol Davila”, Colegiul Medicilor din Municipiul București, Facultatea de Medicină Veterinară București și ProEstetica Hospital.

Din programul celor patru zile de congres

  • Cursul Internațional care acoperă aspectele teoretice și practice ale medicinei regenerative (14-15 iunie), tema cursului practic fiind tehnicile de validare a izolării celulelor stem derivate din ţesut adipos şi evaluarea diferenţierii lor. Acesta  va fi coordonat de către Dan Simionescu, Ph.D., profesor de Bioinginerie la Harriet & Jerry Dempsey, membru AIMBE, director al Laboratoarelor de Biocompatibilitate și Regenerare Tisulară, Clemson University și director adjunct pe Programe de Cercetare clinică și Operațiuni, Departamentul de Bioinginerie al aceleiași universități și Agneta Simionescu, Ph.D., profesor asistent la Departamentul de Bioinginerie, Clemson University, SUA.
  • Sesiuni congres: 16-17 iunie, cu speakeri renumiți și prelegeri interesante de profil, prezentări orale și materiale video din domenii importante: cercetare, chirurgie plastică, hematologie, chirurgie, ortopedie, stomatologie și medicină veterinară.

Detalii privind taxa de participare și modalități de înscriere – [email protected], www.isrms.eu. Revista Galenus se numara printre partenerii media ai evenimentului.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.